Funky momma’s and hipster daddy’s, tijd noch zin om Facebookgroepjes op te starten of tweedehands beurzen af te schuimen met jullie coole preloved kinderspullen? Funky Monkey neemt dit graag van jullie over en wel als volgt:0Je leest de Algemene Voorwaarden door om onder meer te weten aan wat de kinderspullen moeten voldoen.

  1. Je klikt op deze link ‘ik wil verkopen’ en je vult daar het aanmeldformulier in. Dit formulier wordt binnen de 7 dagen bekeken en je krijgt na goedkeuring een mail met alle verdere info. Indien de stijl niet matcht met Funky Monkey wordt hiervan ook op de hoogte gebracht via mail.
  2. Je zal op het aanmeldformulier kunnen kiezen of je graag je spullen wil verzenden of liever afzetten in Wingene. Indien je te ver woont, krijg je een verzendticket via mail. Hiermee kan je een doos versturen tot 30kg.
  3. Na het binnenbrengen ontvang je zo snel mogelijk een document met alle geselecteerde items, de vastgestelde prijs en het bedrag dat je zal ontvangen bij verkoop
  4. Je ontvangt 40% (15% indien het om confectiemerken gaat) van de verkoopprijs. De verkoop wordt op het einde van de verkoopstermijn (6 maanden) geëvalueerd en wat verkocht werd wordt via overschrijving uitbetaald.
  5. Op voorhand kan je kiezen of je de niet-verkochte items terug wil of dat je liever wil doneren. Indien je wil doneren, worden ze geschonken aan een goed doel (Ik werk samen met vzw Mama Start). Vaak wordt ook de keuze gemaakt om de resterende items nog even online te laten staan, sowieso wordt alles in overleg gedaan.

Waarom kiezen voor Funky Monkey?

• Je hoeft je niet druk te maken om het aanmaken van een Facebook groep of het maken van foto’s of alles aanbieden op een tweedehands beurs. Funky Monkey neemt alles uit handen: prijzen van de tweedehands stuks, stomen, mooie foto’s nemen, online plaatsen, …
• Funky Monkey biedt een mooi online platform en neemt alle reclame en marketing voor haar rekening. We proberen je preloved stuff zo mooi mogelijk in beeld te brengen.
• Minimale inzet, maximaal rendement. Je kan kiezen hoe je je items binnenbrengt: zelf afgeven of opsturen. Funky Monkey plakt er een eerlijke prijs op en betaalt op het einde van de verkoopstermijn uit wat er verkocht is
• Funky Monkey regelt betaling en verzending via betrouwbare kanalen
• Op deze manier draag je je steentje bij aan een circulaire economie: in plaats van mooie spullen in perfecte staat weg te smijten krijgen ze een nieuw leven. Daarnaast werkt Funky Monkey ook samen met vzw Mama Start die kwetsbare gezinnen ondersteunt. Niet-verkochte of niet-geselecteerde items komen op die manier toch goed terecht, via een erkende en betrouwbare instantie