Een nieuwe start, een lege pagina: Funky Monkey 2.0!

Voor de mensen die nog maar net intunen: er gaat al een heel verhaal aan Funky Monkey vooraf. Ik werkte enkele jaren geleden nog als orthopedagoge bij kinderen met sensoriële beperkingen. Toen ik zwanger werd van mijn zoon Terrence, maakte ik een sprong in het diepe en startte ik de webshop Funky Monkey op. Een webshop met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, kleinschaligheid, met een funky twist. 

Enkele maanden later opende ik een pop-up in het centrum van Brugge. Wat startte als een try out, eindigde in het voorjaar van 2017 in een vaste winkel in het hartje van de stad. Ik kon er mijn creativiteit, ambitie en passies in kwijt. Helaas kon dit verhaal niet blijven duren en moest ik de winkel uiteindelijk sluiten. Ik was zwanger van mijn tweede kindje, Stella en alles kwam in een negatieve spiraal terecht. Veel financiële problemen en kopzorgen later heb ik beslist om Funky Monkey een nieuw leven te geven.

Ziehier het resultaat: een webshop met een aanbod aan preloved items voor kinderen. Carefully selected & handpicked by me! Tweedehands verkoop zit in de lift en waarom ook niet: kinderen groeien zo snel en hun interesse verlegt zich voortdurend. Resultaat: een huis vol ongebruikte spullen, veel zo goed als nieuw.

Funky Monkey blaast het stof van het tweedehands imago en biedt een heel eigentijds en funky aanbod.

Een nieuwe wind, nieuwe energie en nieuwe uitdagingen. Bedankt voor jullie bezoek en enthousiasme!

Let’s pimp that lil’ chimp!

Fien, Terrence, Stella en Tom