Levering

Funky Monkey heeft Bpost als transportpartner uitgekozen.
Wanneer een bestelling geplaatst wordt, doen we ons uiterste best om deze binnen de 3 à 4 werkdagen te laten leveren (uitgezonderd op zon- & feestdagen). Je kan ervoor kiezen om thuis te laten bezorgen of zelf op te halen. Ophalen gebeurt op het vestigingsadres van Funky Monkey zijnde Verrekijker 25 bus 0006, 8750 Wingene.

Dit gebeurt na afspraak via hello@funky-monkey.be.

Van zodra je pakketje vertrokken is, zal je een e-mail toegestuurd krijgen met een Track & Trace code om je pakketje te volgen.
Wanneer je niet thuis bent, zal onze koerier een briefje achterlaten in je brievenbus zodat je weet waar je je pakketje kan ophalen.
Dit kan bij de buren, maar ook in één van de afhaalpunten.

Transportkosten

Funky Monkey levert je bestelling volledig gratis in België & Nederland vanaf 65 euro. Als je totaalbedrag lager ligt dan 65 euro, dan betaal je 5,95 euro leveringskosten in België en 9,5 euro voor Nederland.
We hebben er voor gekozen om met standaardprijzen te werken voor de verschillende landen, afhankelijk van het bestemmingsland.

Breuk of schade

Funky Monkey heeft zeer zorgvuldig haar transportpartner uitgekozen om de kans op breuk en beschadiging zo minimaal mogelijk te houden. Indien je toch moet vaststellen dat er breuken of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 5 werkdagen op de hoogte te brengen via hello@funky-monkey.be , zodat wij dit van kortbij kunnen opvolgen en je op de juiste manier kunnen verder helpen. Om je sneller te kunnen helpen, zouden we willen vragen om eventueel enkele foto’s van het beschadigde product mee te sturen.
Voor meer info kan je steeds terecht bij onze algemene voorwaarden.